Friday, May 24, 2013

Castigatori concurs Libris

Cu ocazia postului 300 incep prin a-mi cere scuze ca nu am anuntat mai repede castigatorii da ati auzit bine sunt 2 castigatori, m-am gandit sa mai premiez pe cineva cu un premiu surpriza din partea mea. Au fost 19 inscrieri insa multi s-au speriat cred ca de cerinta cu print screenul asa ca au ramas in joc destul de putini adica 9 persoane. Cum spuneam sponsorul voucherului este libraria online Libris iar al doilea premiu este sponsorizat de mine.

Nu imi place cand trebuie sa sterg pe cineva din lista dar daca nu se respecta principala cerinta si anume cea a print screenului imi pare rau dar nu am ce face. Dar ca sa nu fiu chiar asa rea cei care nu intra in concurs vor din cauza nerespectarii acestei cerinte dar si cei care nu vor castiga vor primi 2 inscrieri in plus la urmatorul concurs ce il voi organiza. Si castigatoriiiii suuuuunt
a Rafflecopter giveaway
Castigatoarea voucherului din partea celor de la Libris este....Oana U (sa te bucuri de carti) iar castigatoarea premiului surpriza este....Diana G.
Iar premiul supriza este.... o carte surpriza si un sapun lichid cu aroma de guma de mestecat (are un miros de iti vine sa iti rontai degetele...devine obsedant mirosul)

Felicitari fetelor si restul nu fiti suparati voi incerca sa fac mai des concursuri cu premii cat se poate de interesante. Pana duminica vreau sa imi trimite-ti pe mail(scrumdevise7@ymail.com) datele voastre, altfel voi alege alti castigatori. Eu ii  multumesc frumos librariei online Libris ce a ramas alaturi de mine si ne ofera ajutorul de fiecare data cand cautam carti online la preturi avantajoase.
 

Wednesday, May 22, 2013

Achizitii (11)

Astazi sper sa anunt si castigatori, da azi auzit bine vor fi doi, voi da voucherul de la Libris plus o surpriza de la mine. Din nefericire sunt stresata de examenul de vineri si nu am timp de nimic. Insa vreau sa va spun ca mi-am valorificat voucherele ce le-am primit la Spring SuperBlog. La Jolidon cred ca a afost cel mai greu sa aleg insa pana la urma mi-am ales ceva finut si totusi kinky pentru gusturile mele. Au fost rapizi si in 24 de ore a si aparut la usa mea coletul. Voucherul Nemira l-am epuizat repede si poate ar mai fi stat cuminte in mail insa, Andrei a venit in Brasov si l-am rugat frumos sa imi ia el cartile. Bineinteles ca pe langa surpriza de a ne vedea, mi-a facut cadou si o carte ce mi-o doream foarte  mult. Asa ca desi i-am multumit personal, ii multumesc si prin intermediul blogului, a fost o surpriza placuta.






Thursday, May 9, 2013

Oare cate sa fie?...Concurs Libris

Cred ca a trecut cam foarte mult timp de cand nu am mai facut un concurs, iar asta s-a cam vazut din pacate in popularitatea blogului. Asa ca e timpul pentru un nou concurs, primul de anul acesta si anume un concurs sponsorizat de libraria online Libris, un sponsor care mi-a suportat absenta si mi-a oferit sprijin sa pun la cale acest concurs.Daca va doriti sa va procurati carti online de la dragul nostru sponsor, va propun sa va inscrieti.
Tema lui e simpla, la fel si cerintele, tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti, sa respectati cerintele obligatorii si sa sperati ca veti avea noroc. Premiul este un voucher de 40 de lei pe care il puteti folosi in libraria online Libris pentru a va procura carti in romana sau engleza.Succes tuturor.
a Rafflecopter giveaway

Sunday, May 5, 2013

Movie of the day: Mama.

De vreo luna ma chinui sa vizionez un film, iar vacanta de Pasti a picat numai bine sa imi incant privirea cu cateva filme despre care vrea sa va si povestesc in mare (apropo: Paste fericit tuturor!!! ).
Majoritatea filmelor pe care le diger sunt cele horror asa ca si filmul de azi este unul de groaza sau mai bine zis o drama, asta mi s-a parut.
Numele este unul sugestiv insa nu denota nimic de groaza, mama este fiinta cea mai draga, cea care ne pazeste de toate relele, nimic mai adevarat. Insa cand mama, defapt este o fantoma ce a avut o moarte crunta si ingrijeste de doua fetite abandonate nu mai este asa normal si frumos. Filmul a aparut anul acesta si ii are in distributie pe  Jessica ChastainNikolaj Coster-WaldauMegan Charpentier.
Inceputul filmului este un pic haotic, nu e clar ce se intampla insa printr-o conjunctura ciudata tatal cu fetitele ajung la o cabana in mijlocul padurii unde tatal incercand sa isi omoare fata cea mare este el omorat. De cine altcineva decat de Mama.
Timp de 5 ani sunt cautate si intr-un final ajung la unchiul lor, insa nu vin singure ci aduc si fantoma malefica ce a avut grija de ele in ultimi 5 ani.
Totul i-a o intorsatura urata pentru prietena lui Luc (unchiul) deoarece in incercarea ei de a se apropia de fete o infurie pe "mama" fetelor.
Finalul este tragic, soarta uneia dintre fetite este hotarata de cea caruia timp de 5 ani i-a spus mama. Insa filmul dupa cum am spus mi s-a parut o drama, drama fantomei care de sute de ani isi cauta copilul si care s-a atasat de cele doua fetite. Sunt cateva scene de groaza insa in rest mi s-a parut un film usor, cateva neclaritati insa per total mi-a placut. Defapt filmul ne invata ca o mama nici dupa moarte nu e linistita daca stie ca pruncul ei nu il stie bine.Il recomand celor carora le plac filmele de groaza dar si celor care vor sa invete o lectie.Ii voi da 4 inimi din 5, nu e cel mai bun film horror vazut insa mi-a placut. (da de acum la recenzii de orice fel, voi da inimi de la 1 la 5 :) )





Thursday, May 2, 2013

Versatile Blogger Award



Cred ca l-am mai facut in trecut insa l-am primit de la draga mea Lavinia si nu strica sa-l mai fac odata. Ii multumesc mult ca s-a gandit la mine.
Pe cat de dragut e premiu, el vine cu vreo 5 reguli nu greu de indeplinit.
1.Multumeste-i persoanei care te-a nominalizat
2.Include linkul catre blogul respectiv
3.Selecteaza 15 bloggeri (da o sa aleg si un blogger pe care il citesc constant)
4.Lasa un link la ultima lor postare prin care sa ii anunti de premiu
5.Spunei 7 lucruri despre tine persoanei care te-a nominalizat.

Pai primele doua puncte le-am indeplinit din start asa ca sa trecem la lucruri mai serioase si anume sa selectez  bloguri ce le citesc/vizitez constant. Nu am 15 insa si cele pe care le am sunt din cele mai bune!
7.Oana

Acum cred ca a venit timpul celor 7 lucruri despre mine:
1.Ma enervez foarte repede dar imi trece la fel de repede
2.Sunt o viitoare inginera in mediu, desi visul meu era sa devin doctor chirurg
3.Sunt pasionata de make-up si nail art insa nu am destul timp si rabdare sa imi iasa mereu ce vreau
4.Iubesc pisicile dar mai ales pe Luna (pisica mea)
5.Am inceput sa scriu un roman  dar  l-am lasat balta cu speranta ca intr-o zi il voi relua
6.Daca as putea, m-as muta intr-o cabana pe malul unui lac...imi place linistea.
7.Uneori pun binele celor la care tin inaintea binelui meu si poate uneori asta strica.
Sper sa primiti cu drag premiul si astept cu drag raspunsurile voastre..si daca mai zareste cineva premiul si vrea sa il faca il invit cu drag!


Meer NOTD

In germana inseamna mare si nu, nu am fost la mare de 1 mai desi as fi vrut dar bugetul nu e asa friendly cu mine in perioada asta asa ca m-am gandit sa aduc un pic de mare pe unghiute, sper sa va placa. Pe final va arat a doua diploma de SuperBlogger de care sunt tare mandra si e asa frumoasa!(evident ca nu am surprins degrade-ul ce l-am facut insa da este un degrade asa frumos in realitate...:( )