Saturday, May 6, 2017

Omegaplex review

Dupa aproape doua luni am zis ca e timpul sa imi spun si eu parerea despre vopseaua Schwartzkopf Color Expert cu #omegaplex.
Este o vopsea noua care ne ofera ingrijire ca la salon. Cutia de vopsea contine vopseaua, revelatorul si doua pliculete cu tratament. Unul trebuie folosit ca orice balsam de la alta vopsea imediat dupa vopsire si aici vine inovatia mai avem un balsam ce o sa-l folosim dupa 3 saptamani de la vopsire pentru a ne revitaliza culoarea.
Eu deja fiind roscata m-am gandit sa ma fac aramiu asa ca am ales nuanta 7-7 Aramiu. Pot spune ca a prins putin ciudat fiindca am avut radacinile foarte crescute si de aceea la radacina mi-a iesit aramiu si pe lungime si-a pastrat culoarea roscta putin mai deschisa insa acest lucru nu m-a deranjat. 
Culoarea nu a curs nici acum si sunt multumita de cum a prins. Daca o recomand, da cu siguranta o recomand. Mai ales ca nu are un miros intepator de amoniac cum am simtit la altele si nici nu m-a usturat scalpul de la ea. Le multumesc celor de la Buzzstore pentru oportunitatea de a face #buzzcolorexpert.
In continuare va las cu poze sugestive pentru a vedea mai bine cum a decurs vopsirea si culoarea rezultata.


No comments:

Post a Comment

Un gand,o idee...