Sunday, November 3, 2013

Prinţesa şi coşurile. (15)

A fost odată ca niciodată un regat în care trăia o prințesă frumoasă și cam rebelă. Deși părinții o rugau neîncetat să țină la statutul ei, ea mereu lăsa la o parte faptul că este prințesă și își petrecea mare parte a zilei cu copii servitorilor.
Astfel într-una din zile, fata noastră s-a dus în pădure împreună cu băiatul pădurarului, ea pentru a aduna fructe proaspete pentru o tartă, iar băiatul pentru a aduce lemne la castel. Fiecare în pădure își vedea de treaba lui, iar fata culegând mure dădu peste o broască mare ce orăcaia periculos la ea. Fata se dădu în spate și căzu iar broasca a sărit în fața ei.
-Nu te teme fetițo, nu îți fac nici un rău, sunt o biată broască ce îți va îndeplini trei dorințe, dacă și tu la rândul tău îmi vei împlinii o dorință.
-Cred că visez, vorbesc cu o broască, dar broscuțo tu ce dorință ai?
-Pai dragă fată, eu îmi doresc să revin la forma mea de om, am fost transformat de o vrăjitoare în broască și de un secol tot caut pe cineva să ma ajute, spune, mă ajuți?
-Dacă ai nevoie, voi face și acest lucru.
-Bine, dorința mea este să îl faci pe baiatul pădurarului să se îndrăgostească de tine, însă, nu cum arăți acum. Te vei umple de coșuri și puncte negre, iar statulul de prințesa nu te va ajuta sa scapi de ele. Vei scăpa de ele cu farmec, odată îndrăgostit băiatul de tine, ele vor dispărea iar eu voi fi din nou om și îți promit ca voi fi nașul vostru.
-Dar, dacă nu se va îndrăgosti?
-Asta depinde numai de tine, prințeso, îți place să  fi om de rând, acum cucerește-l cu simplitatea ta.
-Așa o sa fac, dar mai apoi dorințele mele le vei împlini?
-Dorințele tale sunt poruncă pentru mine, prințesă frumoasă.
Fata ridicându-se, lăsând broasca în tufiș, se grăbii să îl prindă din urmă pe pădurar. Însă până să-l ajungă trecu peste un ochi de apă și își văzu fața, era plină de coșuri purulente și de puncte negre, nu avea cum să o placă așa, nimeni nu trebuia să o vadă așa. Plângând fata a preferat să fugă pe scurtătura și să ajungă la castel. S-a închis în cameră și nu a mai ieșit câteva zile. Apoi doica ei a intrat pe nesimțite în cameră și a văzut-o cum arăta. Buboasă și plânsă. Doica s-a înspăimântat și a întrebat-o ce s-a întâmplat, atunci fata s-a hotărât să îi povestească pactul făcut cu broasca. Bătrâna auzind povestea a rămas pe gânduri și fugi să îi aducă prințesei câteva produse Gerovital Plant Stop Acnee. Fata când le-a văzut, a început să plângă și mai tare și să îi spună doicii că orice ar folosi nu o va ajuta. Femeia a început să îi dea cu cremă ultra-activă și a sfătuit-o să folosească de 2 ori pe zi gelul spumant antimicrobian. Iar batonul corector purificator să îl folosească de fiecare dată înainte să se întâlnească cu băiatul pădurarului.
Fata suspinând făcu exact ce îi spusese draga ei doică și parcă cu cât se dădea cu crema ultra-activă parcă îi treceau dar nu de tot.
După o săptămână de folosire a produselor prinse curaj și îi dădu întâlnire băiatului în pădure, să se plimbe și să o ajute să adune iar fructe. Văzând-o,băiatul îngrijorat a întrebat-o ce s-a întâmplat. Ea i-a spus rușinată că a făcut o alergie. Și tot adunând fructe și povestind băiatul o prinse de mana și îi spune că o iubește, o iubește de când era mică și și-ar dori să se poată căsători cu ea, însă știe că regele nu ar accepta. Fata uimită l-a întrebat dacă o iubește și așa plină de coșuri, iar el a strâns-o și mai tare în brațe și i-a spus că o iubește și mai tare.
După această declarație și după sărutul ce i l-a furat băiatul, dintr-un tufiș se auzi tușind și apăru un bărbat. Bărbatul se duse direct la fată și începu să îi mulțumească că de 10 ani nu își mai simțise picioarele de om.
CREMA ULTRA ACTIVA
-Dorințele tale au fost poruncă pentru mine, prințeso, mulțumesc că m-ai făcut om și ți-ai îndeplinit datoria față de mine.
-Aș avea dorințe multe însă prima și cea mai importantă este ca tata să-l accepte pe pădurar. Restul se va rezolva de la sine.
-Ai dreptate, tatăl tău va fi de acord, iar coșurile îți vor dispărea, o parte de la Gerovial Plant stop acnee a doicii tale iar restul datorită dragostei băiatului.
După ce bătrânul pleca pe cărare în pădure cei doi au plecat fericiți spre castel. Părinții prințesei îi respectă dorința fetei iar cei doi s-a căsătorit și au trăit până la adânci bătrâneți.
Articol scris pentru SuperBlog 2013

No comments:

Post a Comment

Un gand,o idee...