Friday, May 24, 2013

Castigatori concurs Libris

Cu ocazia postului 300 incep prin a-mi cere scuze ca nu am anuntat mai repede castigatorii da ati auzit bine sunt 2 castigatori, m-am gandit sa mai premiez pe cineva cu un premiu surpriza din partea mea. Au fost 19 inscrieri insa multi s-au speriat cred ca de cerinta cu print screenul asa ca au ramas in joc destul de putini adica 9 persoane. Cum spuneam sponsorul voucherului este libraria online Libris iar al doilea premiu este sponsorizat de mine.

Nu imi place cand trebuie sa sterg pe cineva din lista dar daca nu se respecta principala cerinta si anume cea a print screenului imi pare rau dar nu am ce face. Dar ca sa nu fiu chiar asa rea cei care nu intra in concurs vor din cauza nerespectarii acestei cerinte dar si cei care nu vor castiga vor primi 2 inscrieri in plus la urmatorul concurs ce il voi organiza. Si castigatoriiiii suuuuunt
a Rafflecopter giveaway
Castigatoarea voucherului din partea celor de la Libris este....Oana U (sa te bucuri de carti) iar castigatoarea premiului surpriza este....Diana G.
Iar premiul supriza este.... o carte surpriza si un sapun lichid cu aroma de guma de mestecat (are un miros de iti vine sa iti rontai degetele...devine obsedant mirosul)

Felicitari fetelor si restul nu fiti suparati voi incerca sa fac mai des concursuri cu premii cat se poate de interesante. Pana duminica vreau sa imi trimite-ti pe mail(scrumdevise7@ymail.com) datele voastre, altfel voi alege alti castigatori. Eu ii  multumesc frumos librariei online Libris ce a ramas alaturi de mine si ne ofera ajutorul de fiecare data cand cautam carti online la preturi avantajoase.
 

1 comment:

Un gand,o idee...