Friday, September 19, 2014

Make-up try: Superwoman

Nu pot să mă scuz pentru absenţa mea de pe blog. Dar în viaţa fiecăruia din noi, apar momente, goluri în care inspiraţia dă rateuri. Te simţi prost, foarte rău şi aştepţi să treacă. Asta s-a întamplat la mine. Am aşteptat şi inspiraţia a revenit.
De curând am câştigat pe pagina de facebook a Iguanitzei un premiu ce mi l-am dorit foarte mult. Premiul a constat într-o paleta de farduri 120 de la Bhcosmetics, un kit pentru sprâncene şi un kit de gene false, smocuri plus adeziv. Premiul a fost oferit de cei de la Farduri colorate. Le multumesc, mai ales Alexandrei care m-a ales şi mi-a îndeplinit o parte din visul de a mă perfecţiona în arta make-upului. Restul visului depinde exclusiv de mine.
Aşa că am decis ca prima postare după vacanţa prelungită a mea pe blog să fie chiar un make-up realizat cu ajutorul paletei. Nu este primul pe care îl încerc, dar este primul care mi-a reuşit cât de cât. Ştiu că mai am multe de învăţat, încă nu stăpânesc bine tehnica blenduitului dar mă străduiesc să ma prind cum stă treaba. Încă mai am de învăţat cum să amestec cât mai uniform culorile dar cu timpul voi învăţa. Cu răbdare şi perseverenţă, voi ajunge un mic guru. Nu pentru alţi, dar în primul rând pentru mine. Nu voi mai fi nevoită să dau bani grei să mă machieze altcineva.
Am decis ca machiajul de astazi, prima încercare serioasă să fie o adaptare, o interpretare a lui Superman dar variantă feminină. Astept sugestii, sfaturi şi păreri. Le accept cu mult drag plus că sfaturile mă vor ajuta pe viitor să iasa totul mult mai bine. În continuare vă las cu câteva poze. Sper să vă placă.


It's a plane, no it's a bird..oh no It's Superwoman.

1 comment:

Un gand,o idee...