Saturday, February 28, 2015

Gene de diva(1)

Maine este 1 martie asa ca m-am gandit sa va povestesc despre ceva ce toate ne dorim. Gene lungi si dese ca a printeselor de prin povesti. Sa le fluturam de doua-trei ori si sa primim tot ce ne dorim. In realitate, putine detinem aceste gene si recurgem la tot felul de rimeluri si gene false ca macar pentru cateva ore sa avem genele pe care le-am visat.
Sincera sa fiu sunt printre persoanele norocoase care detine gene lungi dar nu si dese. Asa ca degeaba sunt lungi daca arata ca o matura cand se incarca de rimel. Recunosc ca la ocazii si eu folosesc gene false mai ales smocuri, mi se par practice si astfel imi indesesc genele si par naturale. Insa in urma cu cateva saptamani mi s-a propus sa incerc un intensificator de gene. Auzisem in treacat de produse de acest gen dar nu ma incumetasem sa le folosesc. Asa ca am acceptat propunerea si de astazi voi testa Realash. Cutiuta cu produsul am primit-o acum doua zile. Am postat-o pe instagram si majoritatea prietenilor m-au intrebat ce mai testez de data asta. M-am abtinut sa le spun si le-am raspuns politicos ca vor citi pe blog.
Cei de la Realash ne promit gene mai groase si mai lungi dupa o luna de utilizare insa rezultatele cu adevarat uimitoare se vor vedea dupa 3 luni de utilizare. Cum se utilizeaza? Ca un tus, o data pe zi de preferat seara pe pielea curata. Este de-ajuns o data pe zi, folosindu-l de mai multe ori nu accelereaza in nici un fel efectul.
Uitandu-ma pe lista de ingrediente, majoritatea sunt extracte naturale asa ca nu are nici un efect negativ folosindu-l. Este incolor si inodor, cel putin mie nu mi se pare ca are nici un miros. Un tub ne ajunge in jur de 3 luni. Si inca ceva ce m-a convins sa il folosesc este faptul ca este singurul intensificator de gene aprobat de FDA. In continuare va voi lasa cateva poze cu produsul si cu genele mele inainte de inceperea tratamentului. Va voi tine la curent dupa o luna si dupa 3 luni cum a evoluat tratamentul si care sunt rezultatele.

Voi ati incercat intensificatoare de gene? Ce parere aveti despre aceste produse?


1 comment:

Un gand,o idee...