Friday, February 4, 2011

Scrisoare de multumire...

Tata asta e scrisoarea prin care imi exprim toata admiratia si tot respectul pe care l-am avut il am si il voi avea fata de tine.
Poate niciodata nu ti-am spus vorbe mari de frica sa nu te simti stanjenit sau sa te simti induiosat de sinceritatea mea.
Imi amintesc de greutatea mainii tale cu care ma prindeai de umerii cand imi era greu si imi spuneai uitandu-te in ochii mei "Te iubesc taticule, ai incredere trecem si peste asta". Si eu te iubesc taticule.
 Imi amintesc cum m-ai invatat sa scriu, sa desenez, sa pescuiesc, sa inot, sa ma bucur de fiecare gaza si fiecare adiere de vant, m-ai invatat sa fiu mai buna, mai sigura pe mine, mai indrazneata, increzatoare in propriile forte, m-ai invatat sa fac ceea ce imi doresc si sa nu astept implinirea visului ci sa contribui ca sa se implineasca, m-ai invatat sa cinstesc oamenii natura si mai ales pe Dumnezeu.
M-ai invatat sa iubesc, sa apreciez si cel mai mic gest, sa fiu cumpatata si sa las de la mine, m-ai invatat cum sa ma port cu oameni si cum sa ii fac sa se poarte cu mine. M-ai invatat sa fiu cinstita si sa respect, m-ai invatat ce e dreptatea, pedeapsa si bunavointa. M-ai invatat sa am capul sus orice as face si orice ar zice lumea, sa te privest mereu in ochi si sa iti ating inima.
Imi amintesc cat de tare ma durea impulsivitatea si vorbele mele cand ti le spuneam, caci pe tine nu te puteam impaca ca pe altii, erai altfel, simteam ca te dezamagesc.
Imi amintesc cat de greu imi era sa repar greselile care uneori erau de nereparat si ramaneau ,iti raneau inima. Imi pare rau, enorm de rau pentru toate greselile pe care ti le-am pricinuit si care ne-au durut pe amandoi. Iarta-ma tata, desi stiu ca m-ai iertat dupa cateva clipe dupa ce ti-am gresit.
Acum am crescut mare si am invatat nu doar sa vad ci sa si simt si sa iubesc tot ce este al tau.Stii, m-ai invatat sa triez oamenii rai de cei buni, faptele rele de cele bune, oportunitatile de esecuri. Am avut unde sa vad ce inseamna sa fi un tata bun. Si am avut atatea de invatat de la tine incat vazandu-ma in lumea asta mare, îmi vine tot mai greu să cred c-am să găsesc toate care-mi plac la tine în alt bărbat, care să fie tatăl copiilor mei. Un tata care sa ii invete si sa ii indrume asa cum ai facut tu cu mine. Dar iti promit ca oricat de imposibil si greu ar fi o sa-l caut toata viata ,pentru ca, datorita tie, tata, stiu ce vreau.
Si daca cineva din lumea asta mare o sa gaseasca un inger sa stie ca esti tu si sa te trimita repede acasa, pentru ca desi fata ta a crescut, mai ai multe sa o inveti, asa ca daca cineva o sa te gaseasca sa mi-te aduca acasa pentru ca eu mereu o sa te astept.
                                                            Si TE IUBESC TATI...
                                                                                             Cu drag fiica ta iubita...
P.S.:Vino repede acasa....

6 comments:

 1. * te invidiez si ...te respect pt scrisoarea asta. Mi-as fii dorit si eu un tata....

  ReplyDelete
 2. multumesc...cu amintiri am ramas si eu...

  ReplyDelete
 3. foarte frumos scris! mi-au dat lacrimile. felicitari :)

  ReplyDelete
 4. mi-a placut la nebunie scrisoarea felicitari :)

  ReplyDelete
 5. Ai scris foarte frumos. Mi-as dori si eu o astfel de relatie cu tata...Te pup.

  ReplyDelete

Un gand,o idee...