Monday, July 25, 2011

Pet Sematary

Recent am vizionat filmul Cimitirul animalelor,care nu pot spune ca a fost un film prea grozav,dar ma impresionat povestea.Filmul este unul de groaza si urmareste povestea unei famili a carui cap de familie va afla un secret ascuns si greu de purtat pe umeri.In orasul unde se muta familia exista un cimitir al animalelor,dar dincolo de el este un cimitir ar vechilor indieni care practic aduce mortii ingropati acolo la viata.Fara sa se gandeasca cat este de periculos Louis Creed isi va aduce fiul ucis de un camion la viata,acesta intorcandu-se inuman si gata sa ucida.Recunoscandu-si vina Creed il omoara sa zicem din nou pe fiul ,dar face aceeasi greseala cu sotia lui astfel gasindu-si sfarsitul.
Daca mi-a placut...da se poate spune ca mi-a placut,in general imi plac filmele horror,mai ales cele vechi,morala povesti este aceea ca uneori este mai bine sa ramai mort.
Probabil ca intodeauna cartea bate filmul si de aceea mi-a trezit dorinta de a o citi.Povestea este scrisa de Stephen King,marele maestru al horror-ului.
Cartea o puteti gasi aici.

5 comments:

  1. Interesant filmul, la fel si cartea, dar nu stiu daca as putea citi ceva de groaza :)).

    ReplyDelete
  2. ehh te obisnuiesti:P...e mai intensa senzatia decat la film

    ReplyDelete
  3. pare mai interesant filmul :))

    ReplyDelete
  4. Am vazut jumatate din film, dar s-a intrerupt cd-ul pe care era facut si m-am lasat batuta. Mi-a dat niste senzatii ciudate....de frica :D

    ReplyDelete

Un gand,o idee...