Tuesday, August 30, 2011

Giveaway-Toamna se numara cartile!


Update:Stiu e vina mea si ma iertati in e-mail va rog frumos sa precizati daca poza e facuta de voi pentru a primi o sansa in plus si numele cu care ma urmariti ca sa va reperez mai usor.Multumesc pentru intelegere.

Azi sponsorul meu drag Libraria online Libris mi-a facut o surpriza si ma anuntat ca pot darui o carte dragilor mei visatori,asa ca asta am sa si fac.
As vrea ca acest concurs sa fie mai special asa ca cerintele sunt urmatoarele:
1.sa ma urmariti prin GFC(obligatoriu)
2.sa imi trimite-ti un e-mail la adresa scrumdevise7@ymail.com care sa contina o poza care va duce cu gandul la citatul "Toamna imi deschidea inima spre a iubi"-am uitat sa mentionez ca daca poza este facuta de voi aveti mai multe sanse sa castigati-o intrare in plus pentru o poza facuta de voi(obligatoriu)
3.sa imi scrieti ce carte pana in 40 de lei de pe Libraria online Libris(obligatoriu)
4.sa duceti vorba mai departe pe blog-2 intrari in plus(optional)
5.sa duceti vorba pe Facebook-1 intrare in plus (optional)
Concursul se va desfasura pana pe 15 septembrie 23:59 si castigatorul il voi anunta pe 16 septembrie.Sper sa va placa si premiul si concursul si va astept cu drag sa va inscrieti in numar cat mai mare.
Pentru a va inscrie completati formularul de mai jos.
P.S:Nu uitati si de celalalt concurs organizat cu ajutorul faimoasei firme Sigma,concursul va tine pana pe 20 septembrie deci mai aveti timp sa va inscrieti.
Cartile au fost oferite de dragul meu sponsor Libris.


7 comments:

  1. am trimis o poza de pe adresa: x_hubba.bubba_x[at]yahoo[dot]com

    ReplyDelete
  2. Hey! De doua ori am incercat sa trimit e-mail'ul cu poza insa primesc eroare de fiecare data. Nu stiu care este cauza... :-?? :|

    ReplyDelete
  3. cer frumos pare concursul vreau si eu :((

    ReplyDelete
  4. Un alt concurs la care am participat :*

    ReplyDelete

Un gand,o idee...