Tuesday, July 24, 2012

Potter un vrajitor iscusit!+Giveaway






Update:Concursul va tine pana sunt inscrisi cel putin 15 concurenti!
Uite ca a sosit si ziua mea sa vorbesc in cadrul turului Harry Potter despre el si ce inseamna aceasta serie pentru mine.Ei bine este seria de carti de suflet pe care le-am devorat efectiv si asteptam cu sufletul la gura sa apara urmatoarele volume.Cu rusina de rigoare nu am in colectie ultimul volum din motive banesti insa de citit l-am citit de la biblioteca.Cred ca fiecare copil si-a dorit nu o data sa primeasca o scrisoare adusa de o bufnita in care sa afle ca a fost acceptat la Hogwarts.
Eu sigur mi-am dorit sa fiu vrajitoare si sa ma lupt cu fiintele supranaturale si sa inving raul doar prin rasucirea baghetei.Insa din pacate in viata de zi cu zi vrajitori nu sunt ca in filme sau carti.
A fost povestea copilariei mele si sincer va spun ca nu am avut niciodata un personaj preferat insa tind sa cred ca mereu dar mereu am avut o afinitate pentru personajele rele si cei care cunoasteti cartile stiti despre ce personaj enervant si mereu pus pe rau avea ca si coleg Harry.Apoi ca fata mi-a placut Hermione cu parul ei cret si roscat(stiti voi pasiunea mea pentru roscat) dar mai mult mi-a placut Luna Lovegood.
Cred ca mi-a facut copilaria mai frumoasa,mult mai frumoasa din toate punctele de vedere asa ca sunt curioasa pentru voi ce a insemnat Harry Potter.
Insa asta nu este tot m-am gandit ca cei care nu stiu mare lucru despre el sau nu au citit nimic niciodata sa le fac o mica surpriza si astfel sa pun la bataie cele 7 volume in limba romana in format e-book plus inca 3 carti in engleza care au legatura cu Harry.Vor fi 3 castigatori ai celor 7 volume si pentru cele 3 carti vor fi la fiecare carte 4 castigatori in total 15 castigatori asa ca pentru fiecare an!
Concursul va tine din momentul postari pana maine la ora 12 deci practic este un concurs Fulger!Succes tuturor.
a Rafflecopter giveaway

17 comments:

  1. Buna ideea cea cu concursul fulger..si intr`adevar Harry Potter este cartea copilarei mele..

    ReplyDelete
  2. Iniţial vizionasem vreo primele 3-4 filme HP, apoi am pus mâna pe cărţi şi le-am citit cu mult drag.
    N-am crescut cu HP, dar aş reciti cărţile astea şi aş revedea filmele oricând.
    În general ori cărţile sunt mai bune deât filmele, ori invers. La HP filmele s-au ridicat la înălţimea cărţilor :)

    ReplyDelete
  3. Mie nu-mi merge programul :(..nu vrea sa se incarce.dar oricum..ai o carte pe care mi-o doresc:))

    ReplyDelete
  4. Acum merge sper,nu stiu de ce nu se incarca:(

    ReplyDelete
  5. Ai dreptate..acum merge :D
    Sa comentez is eu la intrebare.Ce inseamna pentru mine Harry Potter.

    Harry Potter?Aceste 2 cuvinte sunt undele din cele mai frumoase cuvinte pe care le-am putut auzi.Inca de la 7 ani cand l-am descoperit Harry m-a urmat pretutindeni in imaginatia mea ajutandu-ma sa trec peste chinul unei vietii incuiate.Inca imi imaginez dezamagirea din ziua cand am implinit 11 ani si nu mi-a venit scrisoarea dar m-am imbarbatat si mi-am zis ca sigur a mea e inca pe drum doar ca intarzie.Singura problema e ca de 4 ani o tot astept :)).Harry impreuna cu Frodo m-au ajutat sa evadez din inchisoarea realitatii si sa zbor printre norii pufosi ai imaginatiei.Impreuna cu Harry am gasit piatra Filozofala,l-am omorat pe Bazilisc,l-am eliberat pe Sirius,am gasit Pocalul de Foc,am luptat in minister,am jucat vajthat,am cautat Horcroxuri si l-am invins pe Cap de Mort.II multumesc lui Harry nu numai pentru ca el m-a ajutat sa vad viata in alt mod dar si pentru ca m-a ajutat sa-mi fac noi prieteni cu acceasi pasiune pentru el ca si a mea,sa explorez noi locuri si sa plec departe unde nimeni nu ma poate gasi:acasa,la Hogwarts "Pentru ca Hogwarts va fi mereu acolo atata timp cat si un singur elev va mai lupta"

    ReplyDelete
  6. Cred ca pentru toti Harry Potter a insemnat ceva. Indiferent ca a fost datorita cartilor sau datorita filmelor. Pe mine filmele m-au influentat foarte mult. Si cand eram mai mica aveam si un joc. HP si camera secretlor pe care ma jucam in fiecare zi.

    ReplyDelete
  7. Pana acum nu a insemanat nimic. Sper ca daca o sa castig concursul sa insemne de acum in colo..

    ReplyDelete
  8. da am si eu o intrebare...absolut toate cartile sunt in format e-book?nu doar seria hp de 7?

    ReplyDelete
  9. toate sunt e-book,iar cele 3 nu sunt in romana ci in engleza doar seria hp sunt in romana

    ReplyDelete
  10. Harry Potter înseamnă foarte mult pentru mine. A fost cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-am putut primit, îmi voi aduce mereu aminte cât de fericită am fost în acea zi. Am citit într-una până am terminat prima carte și râvneam enorm după continuare. De curând Harry mi-a arătat din nou magia care îl înconjoară: a convins-o și pe soră-mea în sfârșit că literatura este super. Pot spune că de când a început HP ea citește într-una. E un miracol!

    ReplyDelete
  11. am citit harry potter de foarte multe ori, si de fiecare data m-a lasat fara cuvine, pur si simplu ador cartile:x

    ReplyDelete
  12. Simplu, usor si la obiect, Harry Potter inseamna pentru mine copilarie. Este cartea care imi antreneaza toate sentimentele si este una dintre putinele care ma fac sa zambesc la amintirea lor. Harry Potter inseamna MAGIE, nici mai mult, nici mai putin!

    ReplyDelete
  13. Pentru mine Harry Potter inseamna mister si imi aminteste de copilarie! <3

    ReplyDelete
  14. Eu mi-am propus vara asta sa termin de citit seria pentru ca nu citisem decat primele doua volume.Momentan sunt la al patrulea ;))

    ReplyDelete
  15. Harry Potter înseamnă pentru mine mult mai mult decât o simplă serie de cărți cu personaje frumoase și câteva filme făcute după ele. Nu, nu. Pentru mine HP înseamnă începutul a toate. Cu seria aceasta mi-am început pasiunea pentru citit, deci dacă n-ar fi fost el n-aș fi aici acum, cu un blog în spate, cu el mi-am început aventura în lumi noi, în lumea fantasticului, unde orice se poate întâmpla, de la el am învățat, fără ca măcar să-mi dau seama în momentul respectiv, ce înseamnă prietenia și iubirea adevărată, ce înseamnă să trăiești fără părinți o viață întreagă, cum trebuie să te ridici mereu, oricât de jos te-ai afla, și multe altele. Am iubit HP, iubesc HP, și mereu voi iubi HP! - bine, asta e posibil să fi sunat cam ciudat, dar .. -.

    ReplyDelete
  16. Inseamna parfumul copilariei, zambet si voie buna.

    ReplyDelete
  17. Yeeyyyy am castigaat? :D:D:D:D:D

    ReplyDelete

Un gand,o idee...