Friday, March 21, 2014

Eventual voi fi bine.

Just some quote.Astazi e una din acele zile când totul parcă rezonează cu starea mea, până şi melodiile de la radio îmi descriu starea şi culmea curg una dupa alta, arătându-mi şi mai mult reflexia mea stafidită de astazi.
Astazi simt un gol imens în suflet, asemanator cu o gaură neagră care înghite tot ce e frumos în jurul meu. A fost soare afară dar nu şi în mine, astazi nu. A fost doar o furtuna care nu mi-a dat pace şi m-a dezrădăcinat din crezurile mele. Astazi nu ştiu ce simt şi ce mai vreau.
Uneori trebuie să te retragi cu capul sus pentru a vedea de afară totul, acel tot în care până atunci erai băgat pana în gât şi îţi era bine. Trebuie să vezi de afara ce alţi vedeau dinainte să se pornească calamitatea.
Azi nu mi-e bine, plâng şi râd şi plâng, o rutină morbidă într-o zi senină. Nu învinuiesc pe nimeni, fiecare a ales ce vrea si doreşte dar doare că atunci când am prins putere să razbesc şi să mă dau peste cap să fie bine am fost lovită de un fulger ce a ars tot ce vroiam să construiesc.
Nu mi-e bine şi recunosc, nu o sa-mi fie bine ceva timp apoi iar şi din nou, ca o pasăre pheonix voi renaşte, poate mai puternică, poate mai plina de viaţă. Voi încerca să mă reconstruiesc din puţinul care mi-a rămas dupa ce mi-am dat tot, încredere, suflet şi inimă.
UntitledMa înec în plans şi scriu, vorbele nu au atâta greutate ca lacrimile, dar măcar fac ca cine e vinovat pentru ele să simtă, să fie lovit în torace cu mii de ace pline cu venin extras din lacrimi amare.
Astazi vreau să traiesc în altă lume, una în care să fiu altfel, mai rece, cu tot şi toate. Să nu îmi pese că acolo unde întindeam ieri mâna astazi e un loc liber, acolo unde îmi întorceam privirea acum e doar un nor de praf rece. O sa îmi treacă, o să pot zambi iar dar acum tot ce pot face e sa îmi spăl rănile, rănile care poate unele mi le-am provocat singură din prea multă încredere sau prea multă dragoste. Ştiţi în dragoste ai încredere în celălalt şi îi dai totul, ştiind că poate să te rănească dar ai încredere că nu o va face. Nu zic să nu aveţi încredere dar aveţi grija ce îi daţi şi cât îi daţi. Ce-i puţin, nu e de ajuns şi ce e mult  strică.Trebuie să fie o situaţie echilibrată.
Niciodată nu am cerut socoteală pentru ce rani am căpătat, nici de data asta nu cer, însă tot ce vreau e să simtă şi celălalt fiecare lacrima amară, fiecare gând ce face ochii să doară, fiecare respiraţie sacadată din cauza suspinelor şi poate aşa ar întelege ceea ce simt acum, o durere care îmi face sufletul, acea himeră, să tremure în bătaia vântului.
Durerea trece, rănile rămân şi vor durea mereu când îmi voi aminti că uneori în viaţă trebuie să alegi şi de cele mai multe ori alegi prost şi regreti pe urma.
Eventual voi fi bine, dar nu azi....

2 comments:

  1. surioara, cum ti-am mai zis : toate trec chiar daca ranile raman, ai incredere, vei fi bine >:D<

    ReplyDelete
  2. nu tot timpul viața este roz. trebuie să mergem mai departe, să ne ridicăm și să nu privim înapoi. totul va fi mai bine, vei vedea. cu toții avem momente din acestea și reușim să trecem peste, pentru că pur și simplu trebuie să facem asta.

    ReplyDelete

Un gand,o idee...