Sunday, November 8, 2015

Gene de diva (3)

Dupa muuuult timp a venit timpul sa scriu si ultimul articol in care imi spun parerea finala despre intensificatorul minune Realash. L-am testat. Fiecare fir din genele mele s-a putut bucura de acest intensificator si va pot spune ca sunt fericite si radiaza.
Firul mi s-a ingrosat iar ele au mai crescut puntitel, cum spuneam si in primul articol problema mea era ca deja erau lungi, dar foarte subtiri. Intradevar acum si fara rimel, stau altfel, fiind firul mai gros. Si-au recapatat o stralucure aparte, suna ciudat dar da genele mele stralucesc asa cum straluceste un par sanatos.
De cand am inceput tratamentul cred ca doar vreo doua gene au mai cazut si asta doar din cauza ca m-am frecat la ochi mai tare. Le simt rezistenta, au capatat o greutate si acum pot spune ca pot iesi din casa fara pic de rimel si sa ma simt la fel de bine.
Am terminat serul pana la ultima picatura si mi-a ajuns in jur de 3 luni si un pic deoarece am mai sarit unele zile si nu m-am dat. Din lipsa de timp sa pur si simplu eram prea obosita si adormeam fara sa ma dau.
Daca il recomand? Da il recomand, il recomad persoanelor ce vor sa aiba gene mari, dese de abanos, celor care nu suporta genele false si vor sa straluceasca cu ale lor. Celor ce vor si au curaj sa incerce produse noi si inovatoare. Relash mi-a redat increderea in genele mele.

L-ati incerca?

No comments:

Post a Comment

Un gand,o idee...