Wednesday, April 11, 2012

Castigator primavara incepe cu tine

Sunt un pic dezamagita de concurs pentru ca se pare ca nu mai am atat de multi participanti ca la concursurile trecute insa sper ca asta sa nu fie ultimul concurs si sa ma hotarasc sa nu mai fac.Desi putini participanti mi-a fost greu sa aleg pe cineva anume,pozele fiind si ele deosebit de frumoase asa ca imi pare rau insa si de data asta voi apela la random pentru ca nu ma pot decide.Insa nu fiti triste,cele care nu castigati aveti 10 intrari in urmatorul concurs,care sper sa fie pe la inceput lui mai inainte de ziua mea.
Am avut doar opt concurente cu poze si descrieri minunate asa ca am decis sa le pun pe toate sa le admirati si voi.
1.ByBy
 Aceasta poza am facut-o in gradina tatalui meu, din spatele blocului.Si de fiecare data cand o vad,mi-aduc aminte ca in acest anotimp toate necuvantatoarele se trezesc la viata,iar gradina va fi din nou plina de ele,mai ales de fluturi,pe care ii ador.

2.Alexandra Gheorghiev
  Poza pe care am ales.o eu este una foarte roz,care ma duce cu gandul la primavara.Primavara,care imi aduce multa,multa caldura in sufletul,si iepurasul alb care simbolizeaza Pastele,deoarece primavara este si marea sarbatoare a Invierii Domnului.Primavara,totul e invaluit in mantia de lumina a soarelui, care mangaie bland pamantul si toate vietatile. Bolta albastra se oglindeste in apele limpezi ale raurilor. Zilele sunt mai blande si mai lungi, iar noptile mai scurte. Primavara a asternut peste tot un covor multicolor. Campurile si dealurile au inverzit, iar livezile se pregatesc sa dea in floare. In paduri , muschiul copacilor e moale ca o perna de puf, iar brazii care abia si-au lepadat mantia de nea privesc mandri catre soare. In desisuri a albit floarea ghiocelului si un parfum usor de toporasi se raspandeste la adierea vantului din amurg.Sarbatoarea Pastelui este cea mai importanta,ea se petrece in familie,alaturi de cei dragi stransi in jurul mesei.Iepurasul este cel care ne aduce multe,multe daruri.

3.Carla Elena
 Deoarece nu sunt posesoarea unui aparat de fotografiat care ar putea reproduce un coltisor de natura in acest anotimp al renastreii, am luat o poza de net, mai exact de pe Deviantart.com cu care sa ma inscriu in acest concurs. Am ales sa privesc cerinta data dintr-un alt unghi... Schimbarile pe care le aduce primavara in sufletul OMULUI, in schimbul celor din natura. Poza pe care am ales-o mi-a atras atentia datorita luminii. Razele soarelui se contopesc cu pieptul fetei, devin de aceiasi culoare cu parul blond, natural... Frmusetea eleganta, finetea fetei, limpezimea ochilor ei mi s-au parut simboluri usor de dezlegat ce au legatura cu primavara... anotimpul luminii aduce in sufletul nostru odata cu venirea ei prospetime. Verdeata ochilor, culoare subtila, poate fi iarba ce se iveste timida printre petele de zapada ramse,culorile pastelate ale rochiei reprezinta modestia acestui anotimp, razele soarelui ce coplesesc intraga vedere a fotografiei se regasesc in razele de speranta trezite de PRIMAVARA in sufletul nostru...  O zeita posedata de o frumusete izbitoare venita din INTERIOR.

4.Simona Husaru
Aceasta poza ma duce cu gandul la primavara deoare primavara vad foarte multe flori/copaci albe/albi care raspandesc o aroma minunata :D Mereu cand incepe primavara vad aceste floricele mici si albe peste tot si le admir pentru ca vazute indeaproape sunt foarte frumoase :D. Plus ca primavara mi se pare un anotimp minunat, pur. Iar albul semnifica puritatea.  

5.giddusadik
De fiecare data cand vad copaci inmuguriti sau infloriti, ma duc cu gandul la primavara, fie ea a naturii sau a vietii. Acest anotimp inseamna renastere, viata, culoare, asadar, un nou inceput.
6.Dreams*Link
  Poza este facuta in Parcul Titulescu din Brasov (cred ca stiai asta deja :D), in prima zi in care mult-asteptatul soare si-a facut aparitia. Acesta a fost un prilej minunat sa ma opresc din drumul meu si sa iau o gura proaspata de aer. Mi-a placut foarte mult combinatia intre albastru si verde si mai ales puterea primaverii de a ne aduce buna dispozitie si zambetul pe buze. O adevarata placere sa iesi afara din casa! 

7.Carla
 Prin aceasta poza vreau sa arat ca primavara nu inseamna doar flori inflorite,inseamna si frumusetea celorlalte plante,care plang pe timp de primavara ca ele nu sunt bagate in seama,deoarece pur si simplu nu sunt inflorite.Dar si ele sunt importante si prin aceasta poza vreau sa arat ca si o planta mai vestejita semnifica primavara

8.Ramona Alexis
Poza aceasta ma duce cu gandul la primavara pentru ca nu e primavara fara ciresul inflorit din parcul meu si fara salciile plangatoare, care anunta ca in curand si ceilalti pomi vor fi la fel de incarcati de flori si frunze. Si pentru ca primavara soarele straluceste pe cer, incalzindu-te cu putere si totodata incalzindu-ti inima. Asa vad eu primavara-inflorita si insorita.

Ei bine toate mi-au placut,mai reusite sau nu toate imi inspira primavara care pe zi ce trece se instaleaza senina atat printre copaci si vietati cat si in inimile noastre.
Totusi nu m-am putut decide si dupa cum am spus fiecare din voi desi nu veti castiga cartea,veti primi 10 intrari in plus la urmatorul concurs.
Folosind random.org,true random number...apas de trei ori si castigatoare este....este....
 Felicitari!!!!!...Astept datele tale in 48 de ore la acelasi e-mail unde ai trimis poza,celorlalti va urez un Paste Fericit si sper ca nu sunteti suparate,sper ca de ziua mea sa reusesc sa organizez un concurs mai maricel daca imi permit si fondurile.

4 comments:

  1. Felicitari!! Multumim pt. cele 10 intrari in plus :)

    P.S. Te invit la un concurs pe blogul meu:http://inabookshelf.wordpress.com/2012/04/11/concurs-de-primavara/

    Sper sa participi :)

    ReplyDelete
  2. NU AIA ERA POZA!! DE CE NU AM VERIFICAT-O? :(
    Felicitari castigatoarei si sarbatori fericite!!

    ReplyDelete
  3. Multumim pt. cele 10 intrari in plus. :*

    ReplyDelete
  4. Draga mea Diana,oricum mi-a placut poza ca era facuta de tine si e soare si cred ca zic bine ca era facuta din trenu de Zarnesti:*>:D<

    ReplyDelete

Un gand,o idee...