Monday, July 8, 2013

Syoss Oleo Intense Bright Red

Am disparut ceva vreme din peisaj datorita sesiunii pe care am parasit-o vineri si m-am intors pe taramul blogului. O sa incep cu un review care este cald nu doar de la nervi pe care ii am ci si din cauza faptului ca mi sa cam dus pentru o luna visul de a fi roscata. Ei bine azi o sa va povestesc despe Syoss Oleo Intense, noua vopsea fara amoniac care ne promite un par mai sanatos dupa vopsire fata de vopsirea cu vopsele cu amoniac. Zis si facut mi-am luat doua cutii de vopsea cel mai rosu dintre rosu si am pornit fericita acasa. Prea multe informatii nu am gasit asa ca am facut pe cobaiul. Mirosul nu este unul puternic, insa contine peroxid deci tot miroase. Nu ramane mirosul in par, balsamul face parul si mai stralucitor si mai moale. Singurul defect pe care il pot gasii este nuanta. Pe cutie e un rosu ca focul si mie mi-a iesit un saten inchis cu reflexe roscate de toata frumusetea. Imi vine sa plang cand imi privesc parul cum arata. Sper sa mai iasa ca deja fieb de nervi. Asa ca daca vreti sa incercati ori trebuie sa fiti decolorate sa va iasa exact nuanta aia ori sa luati o nuanta cu vreo 2-3 tonuri mai deschisa. Va las pozele sa vedeti diferenta parului meu roscat dinainte si doar a radacinilor de acum roscate...
inainte
dupa
Voi ati incercat-o?...Ce parere aveti despre produsele Syoss in general?

3 comments:

  1. Mie mi-a iesit genial culoarea, un rosu intens. Insa nu se mentine la spalat, din cauza faptului ca nu are amoniac iese mai repede din par.
    Depinde mult cum aveai parul inainte, iar al tau era mai inchis la culoare fata de al meu, din ce vad. :)
    O sa ii dedic si eu un review, cu imagini.

    ReplyDelete
  2. La tine a iesit o culoare frumoasa, chiar daca nu cea promisa, insa mie mi-a iesit un saten roscat fad, fara stralucire.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi-a iesit destul de inchis, apoi s-a deschis si a ajuns un roscat frumos, nu chiar cel promis dar frumos. Cred ca depinde si de tipul de par. Insa tind sa cred ca este mult mai buna decat cele cu amoniac, unele lasa parul ca sarma.

      Delete

Un gand,o idee...