Tuesday, November 22, 2011

Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură 2011

Peste 700 de titluri, zeci de pachete cadou, oferte speciale, dar şi ultimele apariţii editoriale pot fi găsite de iubitorii de carte în standul Editurii Nemira. Pe lângă reducerea generală de 25%, vizitatorii târgului vor beneficia de oferta 2+1 cadou şi cărţi la 5 şi 10 lei. Posesorii de carduri de credit de la Banca Transilvania vor putea achiziţiona cărţi publicate de Nemira în 4 rate fără dobândă prin programul de loialitate Star BT. La fiecare tranzacţie, Nemira le va oferi acestora o reducere suplimentară de 10% faţă de discounturile valabile pe perioada Târgului Gaudeamus. Cărţile Nemira pot fi achiziţionate şi pe baza tichetelor cadou emise de societăţile Accor, Sodexo şi Cheque Dejeuner.

La această ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus, Editura Nemira le prilejuieşte cititorilor întâlnirea cu Iulian Tănase şi Mihai Găinuşă.

Joi, 24 noiembrie, începând cu ora 17.00, Mihai Găinuşă va acorda autografe vizitatorilor cu ocazia apariţiei noii sale cărţi Jurnal din viitor.

Vineri, 25 noiembrie, începând cu ora 16.00, Iulian Tănase va fi prezent în standul Editurii Nemira pentru a acorda autografe pe cel mai nou roman al său, Oase migratoare.
Accesul general al vizitatorilor în incinta târgului va fi permis pe baza biletelor de intrare, în valoare de 4 lei, şi a abonamentelor (valabile pentru întreaga perioadă a târgului, în valoare de 10 lei). Elevii, studenţii, cadrele didactice, pensionarii, membrii uniunilor de scriitori şi jurnaliştii au intrarea liberă, pe baza documentelor specifice vizate la zi (carnet de elev/student, legitimaţie de membru/serviciu, talon de pensie). 

2 comments:

Un gand,o idee...