Friday, January 27, 2012

Lumea vazuta cu alti ochi(cu lentile de contact)

Ei bine titlul este un pic cam pompos pentru postarea aceasta insa la figurat chiar vezi lumea prin alti ochi.In articolul de fata va voi prezenta cam tot ce stiu eu legat de lentile de contract. Ma pot declara norocoasa pentru ca pana acum am avut doua perechi de lentile si sunt foarte multumita de ambele sincer.
 Pentru inceput as vrea sa va vorbesc in general despre lentile apoi ma voi opri la cele pe care le testez in clipa de fata.

 Cu ajutorul lentilelor puteti face o schimbare uneori chiar majora a culorii irisului.Exista lentile ce acopera si cel mai negru iris si il face albastru sau verde.La inceput si mi-e mi-a fost teama sa port deoarece aveam si ochelari,dioptrie mica insa nu vroiam sa imi afecteze si mai mult vederea lentilele insa muream sa am si eu ochii albastri ca mama.Asa ca am incercat si sincer ma schimba complet si imi place schimbarea.Sunt destul de usor de pus,confortabile si chiar discrete unele nuante(la mine nu s-a intamplat asa).

 Dupa cum am spus sunt la a doua pereche de lentile si sincer ca si raport calitate/pret cele de acum le bat pe cele de dinainte.De ce?Pentru ca pe acelea am dat 250 de lei,purtare maxim 3 luni si imi cam iritau ochii acelea erau de la Bausch & Lomb nuanta Pacific,voi pune poze si cu acelea sa vedeti cum aratau acelea si cum arata cele de acum.    

Spre bucuria mea am inceput colaborarea cu Ochialbastri.ro si m-au inzestrat cu o pereche minunata de lentile de contact albastre  nuanta sweety blue.M-am obisnuit repede cu ele desi nu mai purtasem de aproape 3 ani lentile.Diametrul este de 14.00 mm deci cel mai uzual. Sunt opace asa ca si pe un iris foarte inchis la culoare se vede foarte bine.Reactia prietenilor diverse,ba ca sunt foarte ciudate mai ales nuanta aleasa de bine,ba ca arat chiar ca un personaj din desenele japoneze.Insa mie imi place foarte mult schimbarea pe care mi-o ofera iar calitatea vs pret este una excelenta.Va recomand daca vreti o schimbare care dupa cateva ore de purtare puteti sa "redeveniti"voi,lentilele sunt solutia.Desi nu le port in fiecare zi,atunci cand le port fac o impresie destul de buna.

 Ochialbastri.ro au o varietate destul de mare de culori:albastre,verzi,gri,negre.Valabilitatea este de maxim 12 luni in comparatie cu primele mele lentile ce aveau o valabilitatea doar de maxim 3 luni purtare zilnica. Totodata sunt si foarte multe informatii despre lentile pe pagina aceasta de info lentile

 Sunt foarte multumita de ele si voi lasa in continuare pozele sa vorbeasca.sweety blue
Pacific

ochisori mei de la mama natura

No comments:

Post a Comment

Un gand,o idee...