Sunday, August 19, 2012

Sutienul buclucas

DA,azi vreau sa schimb un pic macazul ca de cateva zile tristetea domneste pe blog si m-am saturat de starea asta asa ca azi vreau sa va povestesc despre patania mea de la mare de anul acesta.Dupa cum spune si numele este implicat in "chestiune" un costum de baie...ei bine ca orice tanar dornic de distractie jocurile in apa sunt pe primul loc ,nu-i asa?
Ei bine la mine povestea amuzanta e ca am fost cu cativa prieteni si normal fiind fata si fiind "firava" ce s-au gandit ei,ca e sort de izbanda sa fiu eu victima lor.Si uite asa din joaca mi-au pierdut breteaua la sutien,sa nu mai zic ca era sa imi pierd si sutienul fiindu-mi un pic larg fara bretea.In euforia jocului ei au uitat ca acea chestie roz face parte din costumul meu si normal ca au scapat-o in apa:))...noroc ca sutienul l-am salvat insa nu va spun ce inventiva am fost sa nu imi cada(doar sunt inginera!:D)...desi avea inchizatoare l-am innodat eu de toata frumusetea.Desigur baieti au fost niste scumpi si mi-au cautat prin apa si pe mal breteaua insa nici urma de ea.Oricum macar m-am bronzat fara urme:))...si desi eram la mare si am vazut ceva costume de baie frumoase dar am ramas la sutienul meu buclucas,numai cand ma uit la el incep sa rad si imi amintesc scena.
Vi sa intamplat vreodata ca marea sa va "fure" ceva???

1 comment:

  1. mda;)) cand eram mai mica o minge de plaja, mi s-a intamplat marea sa imi dea... de furat am furat eu de la ea mult multaaa apa sarata cand valurile ei ma bagau la fund.;))

    ReplyDelete

Un gand,o idee...