Saturday, December 15, 2012

Istoria fetei cu parul de foc.

M-am gandit sa va impartasesc cum am devenit eu roscata si cam la ce am apelat sa ajung roscata.
De mica mi-a placut de Ariel cu parul ei rosu si mereu mi-am dorit sa ajung si eu mare sa am parul rosu.Binenteles ca nu am ajuns in stadiul Ariel,inca,dar probabil ala este telul meu si pana nu obtin ce vreau nu ma las.
Roscata am fost si prin a 9-a insa nu a rezistat culoarea pentru ca mi se pusese pata sa ma fac negru albastrui,culoarea care a rezistat eroic 6 luni pana s-a dus complet.Apoi parul meu a fost un blond capsuna si cum am parul natural saten mediu mi-a iesit un portocaliu frumos,mai mult un saten cald care mi-a placut extrem de mult.Insa in a 12 a la sfarsit mi-am luat inima in dinti si m-am vopsit cu un saten- roscat care din pacate a iesit un brunet veritabil.
Din pacate nu am gasit poze cu mine cu nuanta aia nu stiu unde le-am pus oricum  nu mi-a placut ce a iesit asa ca nu m-am mai vopsit.Am rezistat pana prin decembrie anul trecut cand m-am vopsit cu un sampon nuantator.
Mi-a placut cum a iesit,mi-a prins bine si mi-a rezistat eroic.Mi-a iesit in prima faza un rosu inchis dar la soare era un rosu turbat care mi-l doream insa cu timpul am constatat ca doar la soare va arata asa.Eram atat de mandra cand m-am vopsit incat nu imi incapeam in fire,mno eram roscata care ma vroiam de mic copil.Voi pune la sfarsit cateva poze din timpurile primului meu rosu turbat.
A urmat o pauza si m-am vopsit cu vopseaua mea mult laudata si intradevar isi merita laudele Revlon fara amoniac.Isi merita laudele in privinta nuantei de blond capsuna insa cea de saten-roscat care pe cutie arata ca un roscat inchis dar minunat m-a dezamagit un pic.Ma asteptam sa imi deschida parul nu sa mi-l inchida dar m-am resemnat si dupa cateva spalari arata cat de cat acceptabil.
Apoi ca sa inviu un pic culoarea m-am vopsit iar cu nuantatorul asta fiind inainte de ziua mea.Si a fost prima data in care am vazut in poze ca parul meu e rosu ca focul ceea ce ma facut sa am o saptamana un zambet laaaaarg pe fata.
De la ziua mea pana in august nu m-am mai vopsit mai ales ca am fost la mare si era cred indicat sa nu o fac nu de alta dar se puteau speria oamenii cand ieseam din apa.Ziceau ca cine stie de ce piatra am dat cu capu:))...toate sau ma rog majoritatea stim sau am auzit cat de mult curge roscatul.
Buun...m-am vopsit cu o culoare aprinsa gen Rihanna insa ce a iesit nici eu nu vreau sa imi amintesc...cam aceeasi culoare pe care o aveam inainte sa ma vopsesc numai ca un pic mai inchis si mi-a mai ars parul intr-un hal + ca mama sa chinuit sa imi intinda bine vopseaua ca desteapta de mine ma mai cred ca am parul pana la umeri.
Cred ca ea are o mica vina ca acum imi cade parul de ma sperie cateodata.Clar nu a iesit ce trebuia si nu stiu care ar putea fi cauza,ori ca am avut o singura cutie la parul meu lung ori chiar nu i-a priit parului deloc vopseaua.
Ultima vopsire ziceam eu a fost acum o luna jumatate cu Palette gama clasica,rosu intens.Mi-a placut ce a iesit,nu a iesit chiar ce imi doream insa totusi a iesit.E buna,nu mi-a degradat parul insa dupa ce m-am clatit mi-a ramas mirosul de amoniac incat a trebuit sa astept putin si sa ma mai spal odata ca sa nu mai simt mirosul.In rest a curs cum ma asteptam,dupa o luna jumate s-a decolorat intr-un roscat aramiu insa intentionez sa imi iau iar nuantator si inainte de revelion sa apelez la el.E ieftin mi se pare ca pe parul meu imi tine mult si nici nu imi ataca parul.Cred ca de acum inainte voi ramane la el pana voi avea curaj si bani sa merg la salon sa ma fac fata cu parul de foc.
In continuare va las cu careva poze cu nuantele de roscat ce le-am testat si daca ati fost roscate sau sunteti ce vopsea prinde si iese un roscat nici inchis da nici spalacit?
anul trecut prima incercare de roscat.

cam asa arata dupa vreo 2 luni cred

vopsire cu Revlon fara amoniac

s-a mai deschis putin.
fata cu parul de foc la propriu.

decolorat cam de tot la mare.
dupa ce am venit de la mare,proaspat vopsit cea mai mica diferenta posibila la nuanta ce o aveam inainte:))


acum o luna jumatate
Dupa ce m-am vopsit.
 Poza cu nuanta de acum nu am insa imaginati-va nuanta de mai sus decolorata.Sper sa gasesc si sa reusesc sa ma vopsesc pana la revelion cu nuantator.Daca doriti mai multe detalii despre o anumita vopsea spuneti-mi si voi face o postare separata cu ea.



2 comments:

  1. Cel mai bine mi-a iesit cu Rosu Granat de la Palette, am fost roscata pana au scos nuanta 678 de pe piata :D

    ReplyDelete
  2. Ador nuantele tale de roscat, te prinde vopsita asa. De cand te-am vazut pe tine ma tot bate gandul sa ma vopsesc si eu, o culoare intre castaniu si roscat... Deocamdata ma multumesc cu niste bucle permanente. Sper sa iasa bine.

    ReplyDelete

Un gand,o idee...