Saturday, April 26, 2014

Review Palette Salon Colors 6-88 Roşcat intens

Alaltăieri m-am vopsit cu noua vopsea de la Schwarzkopf, Palette Salon Colors. Noua vopsea ne promite, nuanţe ca la salon chiar la noi acasă.
Gama este formata din 15 nuanţe foarte frumoase, care conţin pigmenti speciali pentru a fixa mult mai bine pigmentul în par.
Dupa cum era de aşteptat mi-am ales o nuanţă de roşcat, având de ales între 3 nuanţe. Roşcat intens, blond arămiu închis şi roşcat intens închis. Am ales nuanţa 6-88 roşcat intens, un roşu aprins care mi-a luat privirile de cum l-am vazut pe raft.
O cutie de vopsea conţine un tub de cremă colorantă, un aplicator cu revelator, un pliculeţ de balsam hrănitor, o pereche de manuşi şi instrucţiunile de folosire.

Timpul de stat cu vopsea variază între 30-45 de minute, depinzând foarte mult de nuanţa aleasă. Pentru un păr mai lung, cum este al meu, este recomandat să folosiţi două cutii.
Zis si făcut, m-am apucat să amestec vopseaua şi mama se pregătea sufleteşte de vopsire. Pentru că am părul destul de lung a durat ceva până a terminat, luând frumos fiecare suviţă în parte. Am pornit de la un castaniu-arămiu spălăcit şă am ajuns la un roşu superb, mi-a fost un pic frică recunosc, să nu îmi închidă părul sau să iasă neuniform din cauza rădăcinilor crescute. Imediat cum timpul s-a scurs, m-am spălat şi am aplicat balsamul care a acţionat 2 minuţele. Apoi m-am limpezit şi m-am uscat. Am fost un pic dezamăgită pentru că părea un pic cam închis la culoare însă a doua zi am spus că poate dacă mă mai spăl o dată, o să mai iesă din culoare şi aşa a fost. Ieri defapt am descoperit frumoasa nuanţă cu care m-am ales. În bătaia soarelui este minunată, iar la umbra sau la lumină artificială este o culoare mai cuminte.

Rădăcini crescute

Culoare no name, în lumină parea arămiu, la lumina becului arăta şaten

Încă un lucru care mi-a plăcut este acela că amoniacul parcă nu s-a simţit atât de puternic ca în alte vopsele şi nu ştiu dacă de la vopsea sau de la balsam dar m-am ales cu o mireasmă foarte placută în păr. După căutările mele disperate după o vopsea care să mă ducă la roşcatul mult dorit cred că în sfârşit am găsit-o. Ghiciţi cine o să cumpere în continuare Palette Salon Colors? Exact, eu voi deveni fidelă acestei vopsele care mi-a făcut inima să salte de bucurie la văzul culorii rezultate. O sa vă las şi dovada să nu spuneţi că vorbesc doar aşa să mă aflu în treabă.
Vârfurile par un pic mai închise, dar este doar o iluzie de la lumină

Mândră mi-s de culoarea cea nouă

Luna şi ea fericită de stăpâna ei roşcată.


Cum vi se pare vopseaua, i-aţi da o şansă sau deja aţi folosit-o şi v-aţi făcut o parere?

2 comments:

  1. folosit acum vreo luna,si eu am fost superincantata de ea.

    ReplyDelete
  2. Poate aveam eu asteptari prea mari.. Dar a iesit atat de inchis :( ... Vreau si eu un rosu mai salbatic dar se pare ca nu am nici o sansa sa il capat acasa. Sper ca maine la lumina soarelui sa fie mai rosu..

    ReplyDelete

Un gand,o idee...