Wednesday, November 2, 2011

Ceva nou

Buna,imediat saptamana este gata si cum mult timp sa postez din povestea mea Jurnalul unei fantome nu prea mai am pentru ca facultatea imi ocupa mai tot timpul m-am gandit sa adaug cateva categorii de postarii care sa va mai indulceasca pana postez o noua parte din poveste sau alte povesti sau recenzii.M-am gandit sa adaug categoriile:
Cu rasuflarea taiata:voi posta poze si imagini ce pe mine m-au impresionat si m-am decis sa nu le tin doar pentru mine.M-as bucura ca pentru fiecare saptamana sa primesc sugestii si propuneri ce poze sa adaug.
-Movie time:voi face recenzii ale unor filme ce le-am vizionat si mi-au placut enorm de mult,de asemnea voi compara in aceasta categorie si cartea(daca este cazul)cu filmul si care din ele mi-a placut mai mult.
-Nails and make-up:aceasta categorie nu este noua ,am ceva postari in ea dar as dori daca se poate sa primesc ceva sugestii pe adresa mea de mail:scrumdevise7@ymail.com cu idei,propuneri de machiaje ce le pot face,tutoriale la diferite manichiuri sau machiaje,in aceasta categorie orice este permis.Celor care imi aduc idei si propuneri voi avea grija de ei putin mai incolo aproape de Craciun cand le voi face o surpriza.
Cam atat am avut sa spun in seara asta.Voi posta imediat Cu rasuflarea taiata(1) si sper sa va placa!

1 comment:

  1. O idee foarte buna cu aceste rubrici, la fel am facut si eu. Unde fuge timpul asta, bate-l vina? Ca am ramas fara de mult :*
    Poate ne vedem vineri daca poti veni. Pupici si multa bafta!

    ReplyDelete

Un gand,o idee...