Friday, December 2, 2011

Review Balsam de buze Apidermaliv

Apicultura in Romania este legata de numele Veceslav Harnaj. In 1957, profesorul Veceslav Harnaj si cativa prieteni, impatimiti apicultori, au infiintat Asociatia Crescatorilor de albine (ACA). Prima asociatie nationala a breslei apicultorilor din Romania, ACA este un sprijin real pentru apicultura si apicultorii Romaniei.
Veceslav Harnaj a incurajat dezvoltarea organizata si sistematica a apiculturii: a initiat cursuri de pregatire si specializare pentru apicultori, a stimulat apicultorii prin practicarea unor preturi avantajoase pentru produsele achizitionate de la apicultori, politica neintrerupta a Complexul Apicol pana in zilele noastre.

In anul 1965 este infiintat “Combinatul Apicol Baneasa” care transforma in realitate planurile de dezvoltare ale profesorului V. Harnaj. La congresul al XXII-lea al Apimondiei – Munchen 1969 medalia de aur si premiul Intreprinderii “Agfa Gevaert” pentru filmul “Apis mellifica carpatica”, se acordau Profesorului Harnaj. Congresul din anul 1971 a adus numeroase medalii de aur pentru: centrifuga cu 32 de rame cu transmisie hidraulica, tabloul automatizat de comanda al liniei de omogenizare a mierii, volumele lucrarilor Congreselor al XX-lea si al XXII-lea ale Apimondiei si revista “Apiacta”.
In 1973 la congresul de la Buenos Aires mierea de salcam este premiata cu aur, singura distinctie de acest gen acordata vreodata unui sortiment de miere monoflora. Tot in 1973, crema Apidermin primeste medialia de aur. Mierea de salcam continua sa fie premiata, ultima distinctie primita fiind Medalia de Aur la Congresul Apimondia de la Montpellier. Tot la Congresul Apimondia al XLI-lea de la Montpellier din 2009 iar mierea de tei primeste Medalia de Bronz.16 medalii de aur erau deja decernate in 1977 Profesorului V. Harnaj pentru conceptia constructiva si tehnologica a Combinatului Apicol de la Baneasa. Din anul 1991 Combinatul Apicol Baneasa se transforma in Complex Apicol Veceslav Harnaj, purtand cu onoare numele celui mai important apicultor roman si continuand planurile de dezvoltare a apiculturii romanesti prin toate actiunile intreprinse.Complexul Apicol duce mai departe traditia Profesorului V. Harnaj, pastrand retetele originale ale produselor . Traditia si experienta de 50 ani ne ajuta la dezvoltarea continua a liniilor de produse.

O bunatate de la albinute care a ajuns la mine de ceva timp si m-am gandit ca este timpul sa impartasesc cu voi parerea mea sincera despre balsamul de buze 100% natural Apidermaliv Complexul Apicol Veceslav Harnaj.


Ambalajul este foarte dragut seamana cu o mini crema la prima vedere insa este un balsam de buze foarte delicios(are un gust dulce,cu cred ramane pe buzele mele),mirosul nici nu mai zic,miroase a portocala.Buzele imi raman hidratate si catifelate dupa aplicare.Un remediu eficient al buzelor crapate din cauza frigului care tocmai a poposit si pe la noi.Dupa cum am spus este un balsam de buze 100% natural.Contine ceara de albine,esenta naturala de portocala,ulei de masline si miere.O adevarata oaza de hidratare pentru buze.
Este mic,este practic si nu ma mai pot desparti de el.Il iau cu mine peste tot.Insa trebuie sa-l ascund bine pentru ca colegele de facultate il pandesc sa-l foloseasca:)).
Il recomand 100%,are nota 5/5 si dupa ce se termina voi continua sa il cumpar si sa-l folosesc.
Il puteti comanda de AICI sau impreuna cu alte produse,un cadou minunat de sarbatori AICI

3 comments:

  1. Ohh..ador acest balsam :D nu ma asteptam sa fie atat de bun ;))

    ReplyDelete
  2. pentru mine indispensabile sunt rimelul, pudra si fardul de obraz, buzele mi le cam neglijez

    ReplyDelete
  3. De cand mi-am dorit un balsam de buze atat de eficient.
    De unde il pot cumpara?

    ReplyDelete

Un gand,o idee...