Wednesday, August 22, 2012

Secretul de Rhonda Byrne

Am intarziat cam mult cu aceasta recenzie si pentru asta imi cer mii de scuze Loredanei de la Libraria Online Libris.Sper sa nu fie suparata tare.
Azi va voi vorbi despre cartea Secretul de Rhonda Byrne,toti cred ca ati auzit macar ceva despre aceasta carte si despre ce e ea in sine.Pe langa aceasta carte va recomand filmul unde poate veti intelege mai bine despre ce se vorbeste in carte.
Subiectul central este legea fundamentala pe care se bazeaza fiecare lucru din Univers,LEGEA ATRACTIE.
Am invatat din aceasta carte ca noi singuri folosind legea atractiei voit sau nevoit ne programam toate evenimentele din viata.Noi singuri ne facem rau atunci cand ne este rau si invers.Noi suntem responsabili de viata pe care vrem sa o avem asa ca decat sa ne plangem mai bine am incerca sa atragem numai binele si bunastarea in viata noastra.
Insa pana sa atragem ceva lucrul cel mai important este sa fim multumiti de ce avem deja bun in viata noastra,sa fim recunoscatori pentru ceea ce Universul deja ne-a dat.Numai dupa ce suntem pe deplin multumiti de lucrurile deja bune din viata noastra vom primi mai multe.
Nu zic ca am crezut de prima data ce am citit insa am incercat si am incercat ceva simplu sa nu ma mai enervez si sa a gandesc dimineata ca pot pierde autobuzul si o sa intarzii ba chiar sa imi spun in gand ca voi prinde autobuzul exact cand ajunge in statie.Cum am facut cum nu mi-a mers bine toata ziua.Orice gand spus sau nespus ajunge la "urechile" Universului si el ne trimite inapoi ce am gandit.Este intradevar un pic greu sa nu gandesti deloc rau si sa incerci sa aduci lucruri bune in viata ta.Eu am inceput sa invat sa fac lucrul asta si ma bucur ca am pus mana pe aceasta carte,poate in curand aceasta lege,acest secret stiut de toti marii oameni ai lumii imi va schimba viata irevocabil in foarte bine.
Multumesc celor de la Libraria online Libris pentru aceasta carte si vi-o recomand cu caldura,sunt curioasa cine va pune in aplicare acesta lege.

1 comment:

  1. Buna! Ai o leapsa la mine pe blog http://zilele-mele-online.blogspot.ro/2012/08/leapsa-7.html

    ReplyDelete

Un gand,o idee...