Friday, October 11, 2013

A fost odata... (3)

kit_anticadere_par...ca niciodată o fată frumoasă, cu un păr lung şi roşu. Trebuie să vă spun că frumoasa noastră, nu era rosşcată natural, apela la şiretlicuri pentru a fi roşie ca focul şi ai fura inima fiului de împarat. Nu după mult timp, prinţul o observă şi îi observă şi minunatul păr de care ea era foarte mândră. Dar nefiind de rangul lui amândoi îşi aruncau ochiade şi atât. Până într-o zi când prinţul prinse curaj şi îi spune mamei lui că lui i-a căzut cu tronc fata bucătăresei şi nu poate să facă nimic fără să se gândească la ea. Mama grijulie din fire l-a sfătuit să mai aştepte, să nu se grăbească, dar el nu şi nu.
Şi uite aşa fiul de împărat se pregătea de nunta cu fata bucătăresei. Şi fata entuziasmată, dă să se vopsească iar, să fie frumosă când vine prinţul să o ceară, dar mare i-a fost mirarea când spălându-şi părul observă cât de mult păr îi cade. Plângând vine la mamă şi îi spune păţania, iar ea îi dădu fetei Gerovital Plant tratament, un tratament pentru regenerarea părului cu petroleum. Parcă fetei i-a revenit optimismul şi a văzut că în 3 luni, părul va fi regenerat. Dar ea urma să fie cerută peste o lună asa că a suplimentat tratamentul cu un şampon pro color şi un ser anticădere.
După o lună, părul de foc al fetei strălucea în lumina soarelui iar prinţul nu o scăpa din ochi. Marea zi a venit iar cei doi erau fericiti, el pentru că în sfârşit fata îi va fi soţie şi ea deoarece cu farmec, prin puterea de regenerare ce i-a dat-o tratamentele, părul nu a lăsat-o la greu. De acum încolo părul de foc când va avea o urgenţă, tratamentele Gerovital plant îi vor sării în ajutor.
Şi au trait fericiţi până la adânci bătrâneţi, iar tratamentele cu farmec pentru părul fetei i-au fost alături până luna s-a întâlnit cu soarele, iar luceafărul s-a coborât în mare.
Articol scris pentru SuperBlog 2013

No comments:

Post a Comment

Un gand,o idee...