Thursday, December 1, 2011

E roz,e iute...e Revicel

A trecut o saptamana de cand folosesc crema anticelulitica Revicel si pot spune ca alta crema la care dupa aplicare sa simt ca lupta aprig impotriva celulitei nu am mai gasit si folosit.Prima impresie care mi-a lasat-o crema  este una extrem de buna.Are consistenta unei budinci,o formula usoara,light,care intra extrem de repede in piele lasand-o foarte catifelata.Mirosul este unul subtil insa foarte placut.M-a cucerit de prima data cand am deschis cutia de crema.Spre deosebire de alte creme care au un gramaj cam mic si ne promite marea cu sarea in patru saptamani.Crema Revicel are cutia destul de mare numai buna de aplicat timp de patru saptamani.
Ce ne spun ei:
Crema anticelulitica Revicel este un produs revolutionar care combina efectele pozitive ale extractului de ardei iute cu cel al algelor marine,rezultatul fiind arderea grasimilor,eliminarea celulitei si a vergeturilor si asigurarea echilibrului biologic al pielii.


Eu spun:
Extractul de ardei iute intradevar se simte foarte bine mai ales in timpul masajului.Incalzeste pielea si simti cum milioane de "furnici" marsaluiesc locul masat.Un efect revigorant il ofera algele marine imediat dupa terminarea masajului lasand o senzatie de usoara racorire care se mentine ceva timp.Mirosul cremei persista mult timp insa si iuteala cremei,astfel m-am spalat de ceva ori pe maini si iuteala ramanea[limba mea a simtit:(...].Dupa prima saptamana pot spune ca semne de imbunatatire se vad insa sa vedem ce va urma si cum va decurge in continuare procesul de eliminare a celulitei.

3 comments:

  1. foarte interesanta crema...iute?ciuda:-??

    ReplyDelete
  2. draguta crema, pacat ca nu prea ma tin de astfel de tratamente, nu am rabdare mai mult de o saptamana

    ReplyDelete
  3. Sper sa ne anunti daca are un efect benefic. Eu am vergeturi pe picioare si nu stiu cum sa scap de ele. Ai vreo idee?

    ReplyDelete

Un gand,o idee...