Friday, September 16, 2011

Castigatorul concursului Libris!

A venit si momentul acesta,sa anunt castigatorul.Mi-au placut toate pozele pe care mi le-ati trimis de aceea o sa va fac un mic cadou celor care nu vor castiga.nu va intristati pentru ca concursuri vor mai fi si sigur veti castiga.La concurs s-au inscris 24 de concurente,iar numarul intrarilor totale au fost 72.(2 fete au fost descalificate din cauza pozei,imi pare nespus de rau:( )
Aici este lista finala cu cele care au avut placerea sa se inscrie.
Mi-ati trimis poze care v-au inspirat iubire,care v-au amintit de un moment frumos din viata voastra,un moment romantic cand toamna v-a deschis inima spre a iubi.M-am decis greu care merita si care nu.Ati meritat toate dar random.org si-a facut si de data aceasta munca si mi-a aratat cine isi merita laude si premiul pentru poza trimisa.Dar gata cu vorbaria si sa spun cine a castigat:).
Si castigatoarea este....Mad@ care a avut un numar de 5 inscrieri.Felicitari si acum sa aratam si poza cu care Mad@ a intrat in concurs.Castigatoarea trebuie sa imi trimita in 48 de ore adresa completa si daca cumva si-a schimbat cartea sa ma anunte.Mail-ul il vei trimite la scumdevise7@ymail.com.
Am apasat de 3 ori ca de fiecare data random si ea a iesit castigatoare.
Iar dintre cele care nu au castigat,mi-am permis sa aleg 4 poze care m-au impresionat pe mine mult si sa le ofer cate o diploma in semn de apreciere pentru inscriere si pentru poza trimisa.
Acestea sunt:
1.Myuuki
2.roxana elena
3.Dreams*Link

Aici este si diploma care vi-o daruiesc si va multumesc inca o data pentru ca ati participat la acest concurs.Va multumesc ca imi cititi si imi urmariti blogul pentru ca cu ajutorul vostru am trecut pragul de 100 a celor care ma urmaresc.Tin sa le multumesc si celor de la Libraria online Libris pentru ca imi acorda sansa de a darui din cand in cand cate un mic cadou cititorilor mei.

Va multumesc!

7 comments:

  1. Multumesc mult mult de tot :D :D :D Sunt extrem de happy! Imi doream asa mult aceasta carte :X acuma ti-am trimis si mail :*:*

    ReplyDelete
  2. Felicitari castigatoarei! Multumesc mult pentru diploma! :*

    ReplyDelete
  3. felicitari castigatoarei! si multumesc frumos pentru diploma de merit..chiar ma bucur ca ti-a placut fotografia trimisa de mine... o zi buna! :)

    ReplyDelete
  4. Da-mi si mie un beep cand esti pe acasa si poti vorbi. Pupici.

    ReplyDelete

Un gand,o idee...