Thursday, October 25, 2012

Nu tot ce misca e ceea ce se vede.(proba 10)

Mereu m-am intrebat cum e sa ai camere video in toata casa,sa te uiti a doua zi ce miscari ai facut prin casa.Ei bine am avut ocazia sa stau intr-o casa de genul care nu aveau orice fel de camere ci camere de la Edimax.
http://www.edimax.ro/images/Image/product/IC/IC-7110/IC-7110W_217x205.jpgEle functioneaza pe principiul ai un telefon inteligent,iti descarci aplicatia si poti vedea live oriunde te-ai afla imagini din casa ta.
Acum intamplarea amuzant care mi s-a intamplat este aceea ca prieteni acestia de familie care au astfel de camere stau mai departe de orasul meu asa ca peste noapte a trebuit sa ramanem la ei.
Eram foarte interesata de tot ce avea legatura cu camerele pentru ca nu imi place sa fiu urmarita oriunde ma duc.
Iar ei mi-au spus ca nu sunt multe in casa insa totusi pentru siguranta lor sunt destule.Intamplarea haioasa in toata povestea asta este ca am vrut si eu sa vad pe viu pe telefon tot ce se intampla asa ca mi-au dat parolele la camere,mi-am descarcat aplicatia si ma plimbam de la o camera la alta.Asta am facut pana noaptea tarziu cand am zarit o miscare pe camera care dadea spre usa de la bucatarie.Cineva era flamand insa nu asta este partea amuzanta ci faptul ca baietelul de numai 11 ani ai prietenilor era somnanbul si s-a dus in somn de si-a luat un iaurt.I-am chemat si pe ei si au inceput sa rada si eram foarte uimiti de dexteritatea cu care se misca fara sa loveasca masa sau scaunele.
A doua zi cand i-am povestit a inceput si el de asemenea sa rada si i-am aratat binenteles si filmarea.Ni s-a parut exprem de amuzant deoarece in prima faza am crezut ca este treaz si pur si simplu ii este foame.
Astfel de camere sunt extrem de bune cand se pleaca in vacanta sti tot ce misca prin casa fara macar sa te misti de pe plaja!.

Articol scris pentru SuperBlog 2012

1 comment:

Un gand,o idee...