Sunday, November 25, 2012

Inima sangerie (proba 25)

Strazile Parisului nu au fost nicicand atat de incarcate de un fior rece ce prevedea evenimentele viitoare.Luel nici nu se astepta ce nenorocire se va abate asupra vietii ei lipsite de griji.
A citit doar in carti despre ei,despre nemilosii care in perioada victoriana vandalizau totul in micul Paris.Vampiri,ca despre ei este vorba,mereu a fost fascinata si nici nu banuieste cat de aproape este de a cunoaste unul.Cel fara de care viata nu o sa mai aiba aceasi nuanta.El ii va face totul posibil.S-au aproape totul.
A citit in una din cartile ei despre o bijuterie,una pe care o au din stramosi,veche de cand lumea.Fiecare
neam are alta si este daruita de ultimul vampir celei ce ii va fi alaturi pana la moartea adevarata.
Ce nu stia Luel e ca in seara asta,o pandeste un demon,o va vana pe strazile micului Paris si se va convinge despre ce a citit in cartile ei.
Afara in umbla sta el,un vampir de 200 de ani.Este tanar,a fost transformat la 21 de ani si nu poate spune ca regreta.Arata la fel de aratos ca si atunci.Parul negru lung ii incadreaza un chip cu adevarat angelic,ochii verzii precum marea ii stralucesc demonic.In seara asta o va pandi,o va rapi si o va aduce acasa.De luni bune ii urmareste noapte de noapte miscarile,gesturi stresate cand poate are vreo problema si alearga diserata cu lacrimi in ochii la librarie.Ar fi vrut sa fie altfel insa,timiditatea ei nu il lasa sa se apropie prea mult de ea.Ii e frica ca il va refuza.Parul ei roscat,ochii mereu conturati sub ochelarii l-au facut sa scoata un suspin si sa se pregateasca pentru marele eveniment.
Capricorn:  Culoarea norocoasa  GRANATLuel iese din biblioteca grabita,deja este tarziu si nu ii place de fel sa bantuie strazile noaptea.Mai ales ca biblioteca se afla in apropierea catacombelor.Fara sa isi dea seama,facand dar trei-patru pasi,cazu intr-un somn adanc.
Vampirul o vraji apoi o adormi,privind-o de mai aproape i se parea si mai frumoasa decat de la departare.
Luel se trezeste intr-o camera parca uitata in timp,totul pare antic dar totusi bine pastrat.Patul cu baldachin ii amintii de frumoasa adormit,ceea ce cam era si ea.Din afara camerii se aude un zgomot,cineva se apropie si fara sa mai faca nimic,apare in pragul usi un barbat,cam de aceeasu varsta ca ea,imbracat elegant,in costum cu un buchet de flori in mana si un suras care a fermecat-o desi stia ca el este cel care a rapito.
-Nu te teme roscato,nu vreau sa iti fac nici un rau,numele meu este Luis si sunt vampir,te veghez de cateva luni si pot spune ca esti mai frumoasa decat am crezut.
-Daaar,dar de ce?
-Stii legenda bijuteriei de familie ce decide cine imi va fi partenera pana la moartea adevarata?
-Da,am citit despre ea,am cartea sub pat.
-Atunci stii ca bijuteria arata cine va fi aceea persoana,nu?
-NU..
-Inima sangerie te-a ales pe tine,fara sa iti dai seama citind si fiind tot mai interesata de viata noastra,inima te-a ales pe tine si in definitiv si eu te-as fi ales tot pe tine.
-Si vrei sa spui ca ma vei transforma?
-Doar daca si tu vei vrea,tot ce vreau e un suflet ce va purta bijuteriile ce l-a ales.
-Deci nu ma transformi dar vreo sa stau cu tine.
-Da,nu iti face griji pentru parinti ma vei prezenta ca un iubit normal,ne vom casatori si apoi vei locui cu mine.
-Cred ca este bine...nu ti-am spus cum ma cheama...
-Cred ca te prefer sa fi fata misterioasa insa cum te cheama?
-Luel...auzi multumesc!
-Pentru ce multumesc?
-Pentru ca ma placi,nimeni nu a mai facut asta...sunt tocilara cine s-ar uita la mine.
-Eu sigur si om daca as fi fost m-as fi uitat,esti frumoasa,par lung si roscat iti incadreaza fata angelica.Esti frumoasa!
-Atunci voi purta cu drag inima sangerie.
Luel il saruta cu putere si i se cuibarii in bratele lui puternice.Era un vis implinit,si-a gasit dragostea,omul care ii va fi alaturi mereu si poate dincolo de vesnicie.Bijuteria m-a ales pe mine,el ma ales pe mine...eu il aleg pe el.

No comments:

Post a Comment

Un gand,o idee...