Tuesday, March 12, 2013

Frumoasa si bestia...epilata (3)

A fost odata ca niciodata, un print ce locuia la marginea orasului, intr-un conac mare si impunator. Nu multa lumea stia cum arata insa mereu cand ii auzeau numele se infiorau. Erau zvonuri ca printul defapt era o bestie fara suflet, insetata de sange si distrugere. Insa oameni nu stiau ca printul nostru era asa scump la fata datorita unei vraji care a invaluit conacul cu multi ani in urma.
Dar intr-o zi, absorbita de cartea pe care o citea, Lara, o tanara bibliotecara, fara sa isi dea seama, a ajuns la portile maretului castel.Parca invaluita de magie s-a lasat purtata pana acolo.Vazand portile deschide, curiozitatea a indemnato sa paseasca in gradina  misteriosului conac.Auzise multe povesti despre printul ce locuia in castel insa nu le dadea crezare.Gradina nu era ingrijita insa constatase Lara ca cu putin efort ar putea sa o aduca la viata.
Curiozitatea ei crestea pe masura ce inainta inspre usa  sculptata cu trandafiri.Era intredeschisa si inima ii galopa nebuneste, tocmai ii incalca intimitatea bestiei ce ingrozea tot orasul.
Inainta un pic speriata dar totusi se imbarbata ca nimic in ce se povestea nu era adevarat. Un sunet ciudat o facu sa tresara si sa isi doresca sa nu fi calcat niciodata aceasta casa. Din partea intunecata a livingului aparu o silueta masiva, un raget asuzitor rasuna in tot conacul. Lara nu stia ce sa faca, sa fuga sau sa stea. Insa ragetul fu urmat de o voce impunatoare care ii ordona sa stea pe loc,ca nu e nici un  pericol. Din umbra isi facu aparitia, un barbat bine facut insa cu o figura schimonosita, ca un om lup, paros si cu ochii sticlosi. Lara facu un pas inapoi insa acesta facu un pas inainte si i se adresa frumos sa nu fuga,nu ii va face nici un rau, e prima persoana pe care o vede de multi ani.
Fata intepeni de frica insa privindu-l mai bine isi dadu seama ca singura lui problema era vocea grava si excesul de par. Printul isi povesti drama vietii lui, cum o vrajitoare rea l-a facut sa fie asa si remediul prin care ar putea reveni la normal. Insa Lara se gandi cum ar putea sa il prezinte lumii insa fara sa rupa inca vraja, se gandii sa-l epileze. Fata i-a promis ca se va intoarce si il va ajuta temporar sa poata iesi in lume. Se intoarse spre seara cu o punga de cutii de ceara. Se puse la treaba iar dupa 3 ore de chin bestia noastra arata ca un om insa inca il trada vocea asa ca fata i-a propus sa nu scoata nici un sunet cat timp se plimba prin oras.Ajunsi aproape de oras, observa ca blana bestiei incepea deja sa creasca, asa ca de teama sa nu ajunga la fel de paros cum era inainte si sa sperie lumea s-a decis sa se plimbe printr-un parculet. Plimbandu-se vantul le-a adus in cale un flayer cu promotii la un magazin online. Bestia noastra nu stia prea bine de ce fata era atat de entuziasmata insa odata ajunsi la conac, fata dadu comanda de un epilator cu tehnologie IPL.
silkn-sensepil-epilator-cu-lumina-pulsata-iplCat au asteptat epilatorul minune, cei doi au curatat si adus la viata gradina cu trandafiri. In saptamana de asteptare, bestia si-a dat seama ca fata aceea e ceea care va putea rupe vraja, doar ea il putea transforma in om.
Dimineata zilei mult asteptate sosi, epilatorul IPL ajunsese la conac, curierul tremura din cap pana in picioare cand Lara ii lua pachetul din brate.
Printul isi facu curaj si aplica epilarea definitiva, inca o data arata ca un om, insa de data asta va fi diferit.La fel ca data trecuta au iesit in oras insa diferenta era ca de data aceasta blana nu a mai crescut, a fost mai deloc dureroasa tehnica si pe langa asta printul isi facu curaj si o saruta pe Lara, astfel amadoi au fost cuprinsi de vraja iar vocea si ochii iau revenit la normal.In sfarsit a devenit om, unul epilat definitiv, iar daca nu era bibliotecara draguta si in ziua de azi bestia ramanea neepilata.
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2013

No comments:

Post a Comment

Un gand,o idee...