Monday, March 18, 2013

Ziua balului. (6)

A fost o data ca niciodata, o prea frumoasa fata ce traia in imparatia soarelui. Ca in fiecare an, la palat se organiza balul primaverii. Insa in acest an totul era diferit. Fata noastra, nu serba numai venirea primaverii ci si logodna cu printul padurii. Asta o facea sa isi doreasca sa aiba cea mai frumoasa rochie din tot tinutul.
Singer Talent 3321Merse ea pe la toti croitori, sa o ajute sa isi faca rochia mult dorita, insa nici unul nu avea masina de cusut potrivita stelelor, da fata noastra isi doreas rochia sa fie facuta din stele. Sa straluceasca ca un astru pentru printul ei.
Venind acasa suparata, bunica ei o intreba ce a patit. Iar ea a inceput sa planga pentru ca nici un croitor din tinut nu a vrut sa ii faca rochia instelata.Insa bunica, la cat de draga ii era fata, a calmat-o apoi s-a dus si s-a uitat la oferte electrocasnice. Vazand masina potrivita pentru a-i coase rochia nici nu a mai stat pe ganduri si a cumparat-o.Nu i-a spus nimic, fetei insa a asigurat-o ca isi va primi rochia chiar inainte de balul primaverii.
Fata cumva cumva s-a mai linistit si a crezut-o pe bunica sa.
In saptamana urmatoare, batranica a inceput in fiecare seara sa culeaga stelele ce cadeau, intr-o saptamana a strans un cos de stele, destule cat sa ii coase rochia fetei. Masina de cusut Singer Mademoiselle isi astepta frumos stapana sa ii faca proba. Bunica a asezat stea langa stea, iar masina facandu-si treaba la final rochia lunga si stralucitoare era gata. Nu mare ii fu mirarea, batranei cand a terminat-o si fiecare stea din rochie isi spunea povestea ei.
Timpul trecu si ziua balului a venit. Fata fiind chemata de bunica, aceasta i-a spus sa stea aici in camera pana ii va aduce darul. Printesa ardea de nerabdare sa isi vada rochia, iar cand o vazu, i-a pierit glasul si lacrimile o napadira. O stranse tare pe bunica ei in brate si ii multumii frumos pentru rochia plina de poveste.
Balul incepu iar printesa noastra stralucea la fel de tare ca si cerul intr-o noapte de vara. 
Datorita masinii de cusut minune, fata a putut sa isi primeasca rochia pe care o visa mereu.  
Articol scris pentru Spring Superbloger 2013
 

No comments:

Post a Comment

Un gand,o idee...